VANESSA AKADEMY

Tečaj Plazma Penom - Odmah zategnuta koža lica bez bora!

Tretman Plazma Pen aparatom je trenutno najinovativniji tretman za zatezanje i podmlađivanje kože, te je efikasan u korekciji bora, ožiljaka i pigmentnih mrlja.

Plazma rejuvenacija (pomlađivanje) je inovativna metoda podmlađivanja plazma energijom, kod kojeg je rezultat momentalno vidljiv te stvara lifting efekt. Plazma je ionizirani plin koji se sastoji od iona, elektrona i neutralnih čestica molekula.

Cilj tretmana Plazma Pen aparatom je da se energijom plazme stimuliraju regenerativni procesi u koži, potakne sinteza kolagena, elastina, i poveća apsorpcija aktivnih supstanci uz pomoć odgovarajućeg seruma.

Rezultat ovog tretmana je momentalno zategnuta koža, vidljivo pliće bore i riješena dugogodišnja problematika.

Ovaj tretman Plazma Pen aparatom je namijenjen svim tipovima kože, neovisno o boji kože, stanju i starosnoj dobi te spolu (upotrebljava se i na muškarcima i na ženama). Ovaj tretman ima pozitivno djelovanje na sve tipove kože, neovisno o stanju, a primjenjuje se na cijeloj površini lica, na kapcima, području oko očiju, vratu…

Prvi korak je uklanjanje svih nečistoća, zatim se nanese anestetik i nakon 20 minuta se radi tretman.

Kontraindikacije u ovom tretmanu su onkološka stanja, dijabetes, trudnoća, bajpas, srčane smetnje, epilepsija, hipertenzija, upotreba vitamina C, upotreba ulja origana, alergija na anestetik, a rezultat su manje vidljive bore oko očiju, pušačke bore, zategnuta koža kapaka.

Ono što nas očekuje poslije ovakvog tretmana Plazma Pen aparatom jest trenutno vidljiv rezultat, ali i prirodni i dugoročni rezultati, jer se prilikom tretmana Plazma Pen aparatom stimulira samoregeneracija kože, kao i prozvodnja kolagena i elastina. Ono što veliki broj kozmetičara potvrđuje jeste i mogućnost kombiniranja s drugim kozmetičkim tretmanima.Edukacija traje cijeli jedan dan.

Nakon završenog tečaja polaznice dobivaju:
  • certifikat o stručnom osposobljavanju
  • cijelu aparaturu za rad
  • potrošni materijal za 40 tretmana.

Nakon završenog tečaja kod nas imate mogućnost:
  • kupnje potrošnog materijala za daljni rad
  • nudimo podršku za bilo kakva pitanja svim polaznicama koje su isti završile.

Za sva pitanja nam se obratite na brojeve:
+385 99 213 5991
+385 91 213 5991


Akademija za estetiku i kozmetologiju," Vanessa" iz Zagreba-Hrvatska, organizuje sa firmom Pegasys  
Technology, distributerom kozmetickih aparata,  kurs I obuku za rad  PLASMA PENOM.

Plasma pen, odnosno tretman kože plasma penom se obavlja radi pokretanja regenerativnih procesa u ćelijama kože. Plasma pen koristi plazmu, jonizujući gas koji se sastoji od jona, elektrona i neutralnih čestica molekula. Interakcijom elektrona, odnosno transformacijom kinetičke energije elektrona, stvara se toplota čijim usmeravanjem na tkivo se pokreću regenerativni procesi u ćelijama kože. Zavisno od intenziteta usmerene energije, dobijaju se i različiti efekti tretmana Plazma penom.

Tretman Plazma Pen aparatom je trenutno najinovativniji, neinvazivni tretman za zatezanje i podmlađivanje, koji je efikasan u korekciji bora i ne zahteva upotrebu igala.

Starenjem kože smanjuje se procenat vode u njoj i dolazi do promena u odnosu između elastičnih i kolagenih vlakana. Slobodni radikali, oštećenja nastala usled UV zračenja, zemljina teža, pokretanje mimičkih mišića lica – samo su neki od faktora zbog kojih se starenjem neminovno pojavljuju nove i produbljuju postojeće bore. Plazma Pen je izuzetan aparat namenjen svim tipovima kože, nezavisno od starosne dobi, koji poboljšava Vaš izgled. Koristi se za: smanjenje dubine bora, posvetljavanje pigmentnih fleka, postepeno uklanjanje tetovaža, tretman opuštenih kapaka i kesica ispod očiju.

Uređaj ima tanku elektrodu koja na udaljenosti 1-2mm od kože generiše tzv. „Plazma blic“- mali, kratkotrajni električni luk visokog napona čije pražnjenje jonizuje čestice vazduha. Jonizovan gas se smatra četvrtim agregatnim stanjem, stanjem plazme (otuda I ime). Nastalim plazma snopom (elektroni, joni) koji je izuzetno malog prečnika (< 0.1mm), bez direktnog kontakta sa kožom moguće je precizno tretirati fine promene na koži. Pomenuti snop procesom elektrokarboksilacije stvara tačkaste mikro opekotine (veličine 0.06mm, dubine oko 0,05mm).   

Stvaranjem mikro povreda pokreću se regenerativni procesi na tretiranom polju.
Iza kvaliteta obuke stoji, Akademije za estetiku i kozmetologiju "Vanessa", iz Zagreba.
Pocasni predavaci su, profesionalni treneri, Gdja. Dijana Kalender, Gdja Drazenka Vodogaz, koje imaju visegodisnje iskustvo u obavljanju tretmana Plasma penom. Koje su zavrsili obuku i stekle iskustvo u kompanijama MEDSUN, poznatog proizvodjaca medicinske opreme i LAFO TECHNOLOGY, poznatog proizvodjaca opreme I aparata za kozmeticke salone.

Ukoliko niste iz Zagreba ili Beograda, firma Pegasys Technology je obezbedila smestaj, za polaznike kursa.

Kurs traje jedan dan. Po zavrsetku kursa, svi ucesnici dobijaju:

- Sertifikat o obucebosti za rad, koji izdaje Akademija za estetiku i kozmetologiju "Vanessa" iz Zagreba
- Plazma pen PLAXEL na poklon u vrednosti od 1500 eura, koji ima CE sertifikat, I uz njega paket od 100 igala.
  • Svi aparati kupljeni kod nas imaju garanciju od 2 godine
  • Obezbedjen servis, I obuka je za rad sa aparatima ukljucena u cenu.
  • Prilikom kupovine aparata, obavezan je avans od 50 %, ostatak po dolasku aparata na carinu.
  
Za sve informacije o obuci, mozete se obratiti na telephone :
+385 91 213 5991,
+385 99 213 5991,  
+381 60 826 7203

Cene  potrosnog materijala Plasma pena PLAXEL su:

Igle: -    Deblje igle 50 kom - 40 eura / 100 kom 80 eura
  • Tanke igle 1000 kom. 250 eura
Disqus komentari

Beauty centar Vanessa

VANESSA d.o.o.
Frizersko kozmetički studio Vanessa, beauty centar, Vanessa, Velika Gorica, kozmetički salon Velika Gorica, šišanje i izrada frizura, ugradnja ekstenzija, depilacija, manikura i pedikura, geliranje i ugradnja noktiju, tretmani lica i tijela, depilacija, masaže, zlatna masaža, caviar lift tretman, face lifting, hifu tretman, dermapen, plazma pen, puder obrve, japansko iscrtavanje obrva, ekstenzije trepavica, maderoterapija, injekcijska lipoliza, hidratantne kreme s hijaluronom, mikro needling, oblikovanje usana hijaluroskim filerom, akademija plazma pen.

Kontakt

Trg kralja Tomislava 41, 10 410 Velika Gorica
Otvori kartu
mob:
+385 99 213 5991;+385 91 213 5991
mail:
beautycentar.vanessa@gmail.com
web:
http://www.vanessa.fullbusiness.com
Copyright 2020 VANESSA d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Trg kralja Tomislava 41, 10 410 Velika Gorica
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu